Adverteren

Uw bedrijf ook op Zuidlaardermeer.nl? Dat kan! Wanneer uw bedrijf interessant/relevant is voor (dag)recreanten en gesitueerd is aan of nabij het Zuidlaardermeer, dan kan uw bedrijfsprofiel op de website worden geplaatst.

Aantrekkingskracht

Water heeft een grote aantrekkingskracht op recreanten. Vaak vormt een rivier, zee of meer zelfs het uitgangspunt voor het plannen van een vakantie. Ook dagrecreanten zoeken graag het water op om er te fietsen, een terras te pakken, boot te huren, etc.

Zuidlaardermeer.nl wil deze recreanten informeren over de diverse recreatiemogelijkheden en in contact brengen met interessante en relevante bedrijven.

Zoekmachines

Naast de portal-functie voor directe bezoekers op uw website, draagt een bedrijfsprofiel op Zuidlaardermeer.nl tevens bij aan betere positie van uw website in zoekmachines als Google.

Kosten

De kosten voor een vermelding bedragen €75,- (excl. BTW) per jaar. Leden van de Vereniging Recreatieve Belangen Zuidlaardermeer (VRBZ) betalen €25,- (excl. BTW) per jaar. Voor dit bedrag wordt (vanzelfsprekend) het bedrijfsprofiel aangemaakt en geplaatst, maar ook de kosten voor het hosten, updaten en vernieuwen worden er van betaald.

  • Korte tekst van maximaal 350 woorden waarin het bedrijf en hun activiteiten beschreven worden.

Zuidlaardermeer.nl behoudt zich het recht voor om bedrijfsprofielen te weigeren, wanneer deze naar mening van Zuidlaardermeer.nl niet passen in doelen van de website.