Paviljoen De Leine

Ons paviljoen is schitterend gelegen aan het Zuidlaardermeer, met een groot terras aan het water en met een geweldig panorama uitzicht over het gehele meer. Geen ander paviljoen kan u dat bieden aan het Zuidlaardermeer. Wij zijn er trots op dat wij u op deze schitterende locatie mogen ontmoeten. Wij bieden u veel mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een drankje en/of hapje, lunch, a la carte op het terras en in ons restaurant.

Ook voor al uw Bruiloften, verjaardagen, reünies, vergaderingen of andere aangelegenheden heeft Paviljoen De Leine u veel te bieden. Paviljoen De Leine beschikt over een capaciteit tot 450 personen. Wilt u een droombruiloft, trouwen op locatie, gezellige familiedag, reunie, vergadering, een exclusief bedrijfsfeest of heeft u een bijzondere aangelegenheid? U bent altijd welkom en in overleg zorgen wij voor een geweldige dag.

U hoeft echt niet verder te zoeken. Wij kunnen alles bieden. Paviljoen De Leine is gelegen in een groot recreatiegebied. Voor jong en oud met wandel-,  fiets-, en vaarroutes. Deze kruisen het paviljoen en creëren hiermee vele mogelijkheden voor iedereen. Het paviljoen beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid welke tevens geschikt is voor de mindervalide.

Voor iedereen met een boot, of huur een vaartuig, is het een avontuurlijk idee om een vaartocht te maken over het Zuidlaardermeer. Unieke ervaring voor het hele gezin, bedrijf en organisatie.

Wij nodigen u hierbij uit.

Paviljoen de Leine
Meerweg 62
9606 PP Kropswolde
t +31 (0)598 322700
paviljoendeleine@home.nl