Accommodatie ‘De Zuidkaap’

Unieke accomodatie, unieke ligging!

“de Zuidkaap” is een luxe gebouw, prachtig gelegen aan (en deels boven) het Zuidlaardermeer. Dit prachtige meer is naast een rustig watersportgebied, ook een plas met uitzonderlijke natuurwaarde. De mooie grote waterpartij met uniek uitzicht, grote biezenvelden, uitgestrekte polders, en bosrijke omgeving maken het tot één van de bijzonderste gebieden in Nederland.

Voor een groep tot maximaal 40 personen kunt u terecht in ‘De Zuidkaap’. ‘De Zuidkaap’ beschikt over een recreatiezaal met eigen terras, een moderne keuken, slaapkamers met stapelbedden een wastafel, douche en toilet.

De ligging op Landal Waterpark de Bloemert, waar u onder meer een restaurant, bar, bootverhuur, zeil- en surflessen, tennisbanen, midgetgolf, partyboten en camping aantreft, maakt een verblijf extra aantrekkelijk!
Natuurlijk kunt u “de Zuidkaap” ook als uitvalsbasis gebruiken voor diverse uitstapjes naar bijvoorbeeld Zuidlaren, Noordlaren, Assen of Groningen.

Zakelijk

Door zijn ligging en ultieme rust is de Zuidkaap zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten. Wij kunnen op verzoek alle mogelijke faciliteiten bieden die u noodzakelijk acht en een programma samenstellen dat aan uw specifieke wensen voldoet.

De accommodatie ligt op ca. 10 autominuten van de A28. De ruime parkeergelegenheid ligt op loopafstand van de Zuidkaap en is gratis.

Accommodatie ‘De Zuidkaap’
De Bloemert 1
9475 TG Midlaren
+31 (0)50 4092379
+31 (0)50 4027348
info@zuidkaap.nl
www.zuidkaap.nl

Accommodatie 'De Zuidkaap'

De Bloemert 1
9475 TG Midlaren