Paviljoen ‘De Bloemert’

Wij heten u graag welkom in ons Paviljoen met onbegrensde mogelijkheden.

Sinds januari 2016 zijn wij uitbater en proberen, na een opfrisbeurt en met een andere bedrijfsvisie, de zaak uit een duf imago te trekken. Daarom gebruiken we de naam Paviljoen de Bloemert New Style. New Style staat voor anders dan het was. De frisse wind voor deze prachtlocatie kwam als geroepen voor het aangelegen Landal Park, aanliggende dorpen, en passanten zo blijkt. Langzamerhand komt het allemaal goed met het Paviljoen en hebben we al heel veel gasten mogen ontvangen en ook terug zien komen.

In ons restaurant streven we niet naar sterren, maar en eerlijke, heerlijke betaalbare gerechten, bereid door koks die weten wat lekker koken is. Zo serveren wij o.a. ook bijvoorbeeld Drents weidevlees.Good Feel vlees uit de vrije natuur. Daarnaast selecteren we de lekkerste biertjes, wijntjes enz. enz. om u een onvergetelijk relax momentje te gunnen.

Daarnaast hebben wij binnen ons paviljoen de mooiste zaaltjes voor uw evenement, bruiloft en dergelijke. Dit ondersteunen wij met de leukste arrangementen. Kijk hiervoor op onze website.

Paviljoen de Bloemert is het gehele jaar door geopend m.u.v. bepaalde dins -en woensdagen in het laagseizoen. Zie de openingstijden op onze website.

Wij zien onze zaak als onze huiskamer en verwelkomen u graag met een warm ontvangst.

Rosy en Albert Gras.

Paviljoen de Bloemert

De Bloemert 5
9475 TG Midlaren
t +31 (0)50 409 3548
+31 (0)6 826 714 41
info@paviljoendebloemert.nl
www.paviljoendebloemert.nl

Attractiepark Sprookjeshof

Groningerstraat 10
9471 AR Zuidlaren