Paviljoen Jachthaven Meerzicht

Gelegen aan de zuidkant van het Zuidlaardermeer ligt jachthaven Meerzicht. De haven biedt vele mogelijkheden voor een gezellige dag aan en op het water. Op het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de bedrijvigheid op het meer. Wilt u zelf varen, dan heeft u de keuze om het meer in een 16m2, motorboot, roeiboot of waterfiets te verkennen.

Jachthaven

Jachthaven Meerzicht biedt plaats aan 175 schepen met een lengte tot maximaal 15 meter. Wilt u uw schip onderdak leggen dan behoord dit eveneens tot de mogelijkheden. De overdekte ligplaatsen zijn beperkt qua lengte. Vanuit de haven vaart u direct het Zuidlaardermeer op. Via het Drentsch Diep kunt de stad Groningen bereiken of de provincie verkennen via het Noord-Willemskanaal. In de toekomst zal een vaarroute door de Groningse veenkoloniën tot de mogelijkheden behoren. Voor meer informatie betreffende ligplaatsen en winterberging kunt u contact opnemen via 050-4091446.

Voor onderhoudswerkzaamheden aan uw schip kunt u contact opnemen met Jachtbouw De Groot. Tel. 050-4065780. Jachtbouw De Groot is gespecialiseerd in onderhoud en nieuwbouw van houten schepen.

Verhuur

Het Zuidlaardermeer via het water verkennen kan met een van de vele verhuurboten van Jachthaven Meerzicht. Alle boten zijn zo ingericht dat iedereen er mee kan varen. U heeft geen vaarbewijs nodig! De verhuurvloot bestaat uit zeilboten (16m2), diverse motorboten, roeiboten, waterfietsen en kano’s. Voor groepen kunnen wij een speciaal arrangement samenstellen. Uniek bij ons is de service. Alle boten zijn per uur te huur. Natuurlijk kunt de boten ook per dag huren. En de 16m2 wordt voor u op- en afgetuigd.

Horeca

Paviljoen Meerzicht biedt u vele mogelijkheden om individueel of met een groep te genieten aan de oevers van het Zuidlaardermeer. ’s Zomers kunt u heerlijk genieten van een drankje op het terras. En ’s winters kunt u gewoon met een groep barbecueën. Wij kunnen uw verjaardag, personeelsfeest of familiedag tot 80 personen binnen organiseren. Als het mooi weer is dan is een groter aantal personen mogelijk. In combinatie met de verhuurboten kunnen wij voor een dagprogramma op maat aanbieden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Tel. 050-4091446. U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Paviljoen Jachthaven Meerzicht
Meerzicht 1a
9475 TA Midlaren
t +31 (0)50 4091446
info@jachthavenmeerzicht.nl
www.paviljoenmeerzicht.nl

Paviljoen Jachthaven Meerzicht

Meerzicht 1a
9475 TA Midlaren