Zeilschool Zuidlaardermeer

Zeilschool, surfschool, vakantiekamp, ja hoor, we zijn het allemaal! Bij ons ga je een gave tijd tegemoet.

Je leert op een professionele manier varen met de modernste materialen. Maar minstens net zo belangrijk is de fun. Kicken als jij je boot door de golven stuurt of op de plank over de plas vliegt! Genieten in de zon, zwemmend in het meer en lol maken met al je (nieuwe) vriend(inn)en.┬áKortom “een vette vakantie!!”.

Zomervakantie

Stel bij ons je eigen week samen! Er zijn diverse mogelijkheden, van alleen overdag op de zeilschool zijn, tot een eigen vakantie met alles erop en eraan!!

De cursussen die worden aangeboden zijn: jeugdzeilcursus, zwaardbootcursus, combicursus, surfcursus, kielbootcursus. Daarbij staan niet alleen zeilen en surfen, maar ook veel andere dingen garant voor een vette vakantie!

Waterkidsclub

Zeilen / surfen doe je natuurlijk niet alleen in de zomervakantie! Wie wil er nou niet na een week school en huiswerk lekker over de plas knallen? Bij ons kan je in mei, juni en september in het weekend komen varen. En je kan het ook nog combineren met hockey, voetbal, tennis of welke andere toffe sport je nog meer doet. Kies je eigen dag (zaterdag of zondag) en of je in de ochtend of de middag wilt varen en stel zo je eigen sportieve weekend samen.

Zeilschool Zuidlaardermeer
De Bloemert 1
9475 TG Midlaren
t +31 (0)50 4092379
f +31 (0)84 7403864
info@zuidkaap.nl
www.zeilschoolzuidlaardermeer.nl

Zeilschool Zuidlaardermeer

De Bloemert 1
9475 TG Midlaren